Translate

divendres, 23 d’agost del 2013

MAI SEREM PERFECTES

Capítol 9- Bel- Més

Observacions d’avui Melanie: Vull creure que m’equivoco, però de moment, pels fets reals, la Melanie ha caigut  al patró. Puc arribar a pensar que sempre ho ha estat, però no vull, no vull perdre l’esperança de que hi hagi algú que es trobi en aquest punt, al dèbil y respectat a la vegada. A dèbil em refereixo a aquestes persones sinceres, amables, altruistes… que s’enfronten a les que no són així. Tot i que en realitat no son dèbils, perquè aquestes característiques li donen una força molt major a la dels demés. Però és una simple forma d’anomenar-los.
Encara guardo l’esperança de que la Melanie es surti del patró. A caigut una vegada, si cau més vegades no sé de què banda seguirà. Però ha caigut per mi, el que la converteix en alguna cosa més estranya del que pensava. ¿Qui donaria la vida, o qualsevol altre cosa, per mi? No té cap sentit. Això fa que la Melanie es desviï vuit quilòmetres més enllà del patró. Però a la mateixa vegada, quan l’Axel l’ha pegat, ha fet que s’acosti molt més. No obstant… després a tornat a donar la cara per mi al ajudar-me, allà s’ha arriscat també. S’allunya, s’allunya moltíssim del patró. Però ¿per què? Durant anys he estat estudiant a les persones del meu voltant, algunes més que altres, depenent de les seves característiques, la gent amb la que anava, la seva família, etc. I sempre ha estat el mateix, sempre han seguit el patró, fins i tot els que jo pensava  a vegades que es podrien salvar. Però no, tot són iguals, menys ella. Sense cap dubte, és un estranya creació de la naturalesa, o no. Pot ser és perquè és així. Va néixer per no seguir patrons. Però necessito saber més. Més sobre ella, la seva família, els seus amics, y dels seus sentiments. Sobre els seus sentiments no se res. El noi que he vist al tocar el timbre…, crec que pot estimar-li ell a ella. Però ella a ell no ho sé. Ell crec que és un any major. És estrany que sàpiguen que l’altre existeix, ja que això dels cursos separa molt a les persones. Però sí que ha hagut casos com aquest, així que no seria res fora del comú.  La vida de la Melanie sembla una vida com qualsevol altre, però guarda molts secrets, guarda el secret, el secret de cóm sortir d’aquest patró que té retinguda a tanta gent.
Primera observació Axel: Crec que començar aquesta observació és totalment necessari. Avui m’he donat compte de que ell també guarda molts secrets. Deixar-me anar a mi tan fàcilment per anar a pegar a una altre persona és estrany. Mai no ho havia vist. Així que crec que ell és una mica diferent als demés, o que els secrets l’obliguen a ser-ho. Tot i així, a pesar d’això, l’Axel està més endinsat al patró que ningú. És pràcticament impossible que surti, ja que es regeix a partir d’aquest tipus de persones. A ell ja havia estat observant-lo un temps, però des del primer moment vaig saber que era un clar exemple del patró. Però això d’aquest matí ha fet que totes les meves idees sobre ell es barregessin i no quedés res clar. Així que a partir d’avui l’observaré com a la Melanie. Ells seran el centre de la meva investigació. En ells basaré tot aquest projecte. La Melanie pot ser que es surti del patró. L’Axel no, per alguna cosa amaga, i vull esbrinar-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada